opc_loader
  • Nederlands
  • English

Revisie van appendages

Sinds haar oprichting is Justkar Sealing Company B.V. specialist in de revisie van appendages. Door de jaren heen heeft Juskar Sealing Company B.V. een  ervaren team samengesteld, met een brede scope aan ervaring met het reviseren van appendages. Juskar sealing company reviseert appendages op een hoogwaardig niveau en vanzelfsprekend staat kwaliteit voorop.

 

Revisie/reparatie

Justkar Sealing Company B.V kan de kwaliteit van uw appendages hoog houden door uw appendages  tijdig te reviseren/repareren. Door de ruime ervaring die Juskar Sealing Company B.V. heeft met de revisie/reparatie kan elk merk en elk type appendage gereviseerd worden. Voordat de appendage een revisie ondergaat, wordt de appendage schoongemaakt en gestraald. Indien nodig kan de appendage gecoat worden.

 

Uw appendages laten reviseren/repareren?

Bij Justkar Sealing Company B.V. kunt u gemakkelijk en snel een afspraak maken, om uw appendages te laten reviseren/repareren door telefonisch of via het email adres: info@juskar.nl contact op te nemen met een medewerker. Ook voor het demonteren van een appendage die gereviseerd moet worden en het monteren van een gereviseerde appendage bent u bij Justkar Sealing Company B.V. op het juiste adres.Offerte aanvraag - Appendages