opc_loader
  • Nederlands
  • English

Revisie van Elektromotoren

Sinds haar oprichting is Justkar Sealing Company B.V. specialist in de revisie van elektromotoren. Door de jaren heen heeft Juskar Sealing Company B.V. een  ervaren team samengesteld, met een brede scope aan ervaring met het reviseren van elektromotoren. Juskar sealing company reviseert elektromotoren op een hoogwaardig niveau en Revisie elektromotoren - Justkar Sealing Company B.V.vanzelfsprekend staat kwaliteit voorop.

 

Revisie/reparatie

Justkar Sealing Company B.V kan de kwaliteit van uw elektromotoren hoog houden door uw elektromotoren tijdig te reviseren/repareren. Door de ruime ervaring die Juskar Sealing Company B.V. heeft met de revisie/reparatie kan elk merk en elk type elektromotor gereviseerd worden. Voordat de elektromotor een revisie ondergaat, wordt de elektromotor schoongemaakt en gestraald. Tijdens de revisie worden de lagers gecontroleerd/vervangen.

 

Uw elektromotoren laten reviseren/repareren?

Bij Justkar Sealing Company B.V. kunt u gemakkelijk en snel een afspraak maken, om uw elektromotoren te laten reviseren/repareren door telefonisch of via het email adres: info@juskar.nl contact op te nemen met een van onze medewerkers. Ook voor het demonteren van een elektromotoren die gereviseerd moet worden en het monteren van een gereviseerde elektromotoren bent u bij Justkar Sealing Company B.V. op het juiste adres.Offerte aanvragen - elektromotoren