opc_loader
  • Nederlands
  • English

Reviseren van kogelkranen

Sinds haar oprichting is Justkar Sealing Company B.V. specialist in het reviseren van kogelkranen. Door de jaren heen heeft Juskar Sealing Company B.V. een  ervaren team samengesteld, met een brede scope aan ervaring met het reviseren van kogelkranen. Juskar sealing company reviseert kogelkranen op een hoogwaardig niveau en vanzelfsprekend staat kwaliteit voorop.

 

Revisie/reparatie

Justkar Sealing Company B.V kan de kwaliteit van uw kogelkraan hoog houden door uw kogelkraan tijdig te reviseren/repareren. Door de ruime ervaring die Juskar Sealing Company B.V. heeft met de revisie/reparatie kan elk merk en elk type kogelkraan gereviseerd worden. Voordat de kogelkraan een revisie ondergaat, wordt de kogelkraan schoongemaakt en gestraald. Indien nodig kan de kogelkraan gecoat worden.

 

Uw kogelkranen laten reviseren/repareren?

Bij Justkar Sealing Company B.V. kunt u gemakkelijk en snel een afspraak maken, om uw kogelkranen te laten reviseren/repareren door telefonisch of via het email adres: info@juskar.nl contact op te nemen met een medewerker. Ook voor het demonteren van een kogelkraan die gereviseerd moet worden en het monteren van een gereviseerde kogelkraan bent u bij Justkar Sealing Company B.V. op het juiste adres.Offerte aanvragen - Kogelkranen