opc_loader
  • Nederlands
  • English

Revisie van pompen

Revisie pomp - Justkar Sealing Company B.V.

Justkar Sealing Company B.V. is specialist in de revisie van pompen. Justkar heeft een team samengesteld, met een brede scope aan ervaring met het reviseren van alle pompmerken. Juskar sealing company B.V. reviseert pompen op een hoogwaardig niveau en vanzelfsprekend staat kwaliteit voorop. Ook voor pompmerken Bornneman, Grundfos, Houttuin en Ebara bent u bij Justkar Sealing Company B.V. op het juist adres!

 

Revisie van pomp onderdelen

Revisie pomp - Justkar Sealing Company B.V.

De kwaliteit van uw pompen kunt u hoog houden door uw pompen en pomp onderdelen tijdig te laten reviseren/repareren. Door de ruime ervaring van Juskar Sealing Company B.V.  kan elk merk en elk type pomp gereviseerd worden. Voordat uw pomp een revisie ondergaat, wordt de hij schoongemaakt en gestraald. Indien het nodig is kan hij ook gecoat worden. Tijdens de revisie worden de Seals, de lagers en de afdichtingen gecontroleerd en eventueel vervangen.

 

Uw pomp laten reviseren of repareren?

Uw pomp laten reviseren? Maak snel een  telefonisch of via het email adres: info@juskar.nl contact op te nemen met een medewerker. Ook voor het demonteren van een pomp die gereviseerd moet worden en het monteren van een gereviseerde pomp bent u bij Justkar Sealing Company B.V. op het juiste adres.

Offerte aanvragen - Revisie pompen